keskiviikko 8. elokuuta 2012

LOL (2012)IMDb
Katsottu 8.8.2012

En ole nähnyt alkuperäistä, ranskalaista LOL-elokuvaa josta tämä kuulemma on Hollywood-versio. Se on varmasti kaikkien mielestä paljon, paljon parempi ja niin edelleen. Luultavasti en kuitenkaan vaivaudu katsomaan sitä koskaan, sillä en jostain syystä juurikaan pidä ranskalaisista elokuvista, joten jätän sen tämän arvostelun ulkopuolelle.

Oli miten oli, Miley Cyrusin "tulkitsema" Lola on elokuvan teini-ikäinen ja melko ärsyttävä päähenkilö, jonka elämä on NIIIIIIIN sekavaa eikä äitikään (Demi Moore, joka vasta huonosti näytteleekin) yhtään ymmärrä. Hannah Montanan teinivuodet? Vähän sinne päin ja luultavasti kohderyhmää ovatkin juuri tytöt jotka ovat nyt teini-ikäisiä ja kasvoivat Montanan parissa. Dialogi on huonoa, mikä kaiketi sopii tekstarisukupolvelle ja leffa oli myöskin rasittavan epärealistinen. Puhumattakaan kaikista niistä turhauttavista "EIH, ETTEKÖ VAIN VOI PUHUA TOISILLENNE IDIOOTIT"-kohdista.

Oikeastaan halusin katsoa koko leffan siirtäkseni aivoni narikkaan ja no, edesmenneestä Hung-sarjasta tuttua Thomas Janea oli ihan mukava katsoa Lolan isäukkona. Aivot menivät todellakin narikkaan, eli tavoitteeni oli saavutettu. Soundtrackilla oli myös muutava ihan mukava kappale, eikä tämä nyt lopulta ihan niin huono ollut kuin pelkäsin.

**


Ei kommentteja: