keskiviikko 1. elokuuta 2012

Movie Monday

Olen silloin tällöin lueskellut Movie Monday-blogia. Olen rakastunut syvästi asioiden listaamiseen ja ajattelinkin kirjoittaa leffalistoistani tämän Movie Monday-postauksen innoittamana.

Listaan katsomiani leffoja vähän turhankin moneen paikkaan. Viitisen vuotta sitten aloin pitämään ensimmäistä listaa pieneen muistikirjaan, johon kirjoitin yksinkertaisesti leffan nimen, katsomispäivämäärän ja arvosanan tähtinä 0-5. Viime vuonna asuessani Belgiassa törmäsin kuitenkin eräässä kirjakaupassa Moleskinen Film Journaliin ja sellainen oli tietenkin pakko saada. Omani alkaa olemaan täynnä ja koska per kirjain on journalissa tilaa kuudelle leffalle, arvata saattaa kuinka nopeasti esimerkiksi s-kirjaimella alkavia leffoja ei enää mahtunutkaan enempää. Moleskinen film journalin täyttämisestä tuntuu myös melkein tulleen oma taiteenlajinsa! Valitettavasti omaani en ole niin panostanut, ehkä sitten kun tämä nykyinen joutuu väistymään uuden tieltä.



Ennen käytin ahkerasti Facebookin kautta Flixsterin sovellusta ja kirjoittelin sinne arvosteluja, mutta nykyään siitä on tullut jotenkin outo ja sitäpaitsi löysin paljon kiintoisammat nettisivut siihen tarkoitukseen. Toisen tarkoitus on lähinnä ruksia kaikki elokuvat jotka olet nähnyt ja toisessa voit lukea ja jakaa elokuva-arvosteluja, tehdä listoja ja kaikenlaista kivaa. Tuo jälkimmäinen valitettavasti on vielä Beta-vaiheessa, joten rekisteröitymistä joutuu hetken odottelemaan ellei ole saanut kaveriltaan kutsua.

Ei kommentteja: