torstai 6. syyskuuta 2012

Ted (2012)IMDb
Katsottu 24.8.2012

Tämä Cornetto-mainos on ärsyttänyt minua suunnattomasti tänä kesänä ja siinä oleva elävä nalle on hyvin ahdistava. Lähinnä samankaltaisia tunteita herätti Tedin traileri, kun sen ensimmäistä kertaa näin. Odotuksiani ei suuresti nostanut se, että Family Guy ei ole enää ikuisuuksiin ollut hauska. Mark Wahlberg ei myöskään koskaan ole kuulunut lempinäyttelijöihini, pikemminkin päinvastoin.

Tästä kaikesta huolimatta uhrasin yhden perjantai-illan (ihan kuin olisi ollut parempaakaan tekemistä..) ja suuntasin katsomaan Tedin elokuvateatteriin. Onneksi lopulta koinkin positiivisen yllätyksen, eihän se niin huono ollutkaan! Useat kasariviittaukset olivat hauskoja ja Wahlbergään ei ollut niin ärsyttävä. Mila Kunis ei tehnyt uransa parasta roolisuoritusta, mutta oli kuitenkin ihan okei.

MUTTA: Elokuvan arvosanaa veti alas se, että sen pääjuoni oli ihan naurettavan heppoinen ja ennalta-arvattava. Lähinnä varmaan olemassa siksi, että kaikki one-linerit saataisiin jotenkin harsittua saman kehyksen alle ja koko roskaa voisi sanoa elokuvaksi.

Seth MacFarlanen nimi ja sen tuoma Family Guy-leima on mielestäni saanut ihmiset sulkemaan silmänsä leffan huonoilta puolilta ja siksi se tuntuukin keräävän ihmisiltä hyviä arvosteluja ympäri internetiä. En itse lankea tähän samaan ansaan, mutta ei Ted kuitenkaan mahdottoman huono elokuva ole. Se ei kuitenkaan tule kestämään kovin montaa uusintakatselua, varsinkaan esimerkiksi kymmenen vuoden päästä.

***


Ei kommentteja: